× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Steinar Ulvestad - psykolog i Tønsberg

Steinar Ulvestad

star11 vurderinger
Født i 1979
+47 997 32 253
Landstads gate 27 Sandefjord 3126 Tønsberg

Mer informasjon:

Steinar Ulvestad har erfaring fra rusfeltet og psykiatri i det offentlige, herunder Diakonhjemmet Sykehus og Ullevål Sykehus. Som psykolog har han jobbet hovedsakelig med psykoterapi, først som konsulent for Aleris Helse AS, og senere gjennom egen privatpraksis. Ulvestad jobber med enkeltindivider, par og familier. Ulvestad er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo. Han har tre år videreutdannelse i ISTDP, en intensiv psykodynamisk metodikk som benyttes i behandlingen av et bredt spekter av psykiske lidelser. I tillegg anvender han metoder fra kognitiv terapi, mindfullness og eksponeringsterapi i behandling. Ulvestad vektlegger at psykologbehandling er en investering som kan ha følger for resten av livet. Arbeidet er ikke bare å eliminere symptomer, men å styrke det indre mennesket via bevisstgjøring og innsiktsorientering. Slik vil terapi bidra med vokst og modning. En viktig målsetning er at man ved terapiens avslutning opplever god selvfølelse, klarhet i hvordan man ser og tenker om seg selv, og en aksept og takknemlighet for å være seg selv. Behandlingen retter seg i hovedsak mot lettere psykiske lidelser. Herunder er eksempler ulike angstlidelser og depresjon/depressive reaksjoner, stressreaksjoner, slitasje/utbrenthet, usikkerhet knyttet til selvfølelse, selvtillit og selvhevdelse, normale og kompliserte sorgreaksjoner, vansker i forhold til sinnekontroll, lav selvaktelse og selvkritikk, for å nevne noen. Spør etter individuell behandling (45min sesjoner), par eller familieterapi (utvidelse av tid etter behov).
https://goo.gl/maps/1NjPzbbmThtHACPe8

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Steinar Ulvestad - psykolog i Tønsberg

star

Langvarig depresjon

Jeg har sett Steinar over en lengre periode i forbindelse med en litt langvarig depresjon, og noen ting jeg syns var vanskelig da jeg var yngre. Det var veldig vanskelig for meg å snakke om disse tingene innledningsvis, men etter et par måneder begynte det å slippe. Dette er takket være Steinar, hans tålmodighet og omtanke. Det var alltid ekte sympati hos han, og jeg følte meg etter hvert veldig trygg hos ham. Han er profesjonell, flink til det han gjør, så timer hos ham kan virkelig anbefales. Han hjelper deg gjennom en tøff tid, samtidig som man i samarbeid utvikler nye viktige perspektiver, perspektiver som er verdifulle i de fleste sammenhenger.

star

Alvorlig depresjon

Etter å ha gått i terapi hos psykolog Steinar Ulvestad over en tid, kan jeg med hånden på hjertet si at jeg definitivt har fått valuta for pengene. Jeg har fått hjelp til å komme over en ganske alvorlig depresjon som kom som følge av traumer jeg har opplevd, samtidig som jeg og min mann har gjennomgått flere mislykkede prøverørsforsøk. I tillegg til at jeg har det 100% bedre med meg selv, har jeg også som en bonus blitt veldig mye flinkere til å snakke om ting, flinkere til å takle konflikter både hjemme og på jobb og generelt mye mer sikker på meg selv. De siste timene følte jeg selv at timene hadde mer form av å være coaching ift mer hverdagslige problemer på jobb og hjemmebane, noe jeg også hadde stor nytte av. Jeg kan derfor varmt anbefale ham, både for de som trenger terapi, og også for de som synes de trenger coaching i forbindelse med feks karriere. Jeg ville definitivt ikke vært dette foruten, og synes det var verdt hver en krone!

star

Investering for livet

Jeg har gått til psykolog Ulvestad og det har vært til utrolig hjelp. Behandlingen var rett og slett en investering for livet. Hele opplegget **** var gjennomproft fra første time. Forundrer meg ikke om de er blant de beste på sitt område.

star

Frustrasjon, sinne, uro. Angst

Frustrasjon. Sinne. Uro. Angst. Utfordringene vokste og venner som familie ble en del av problemet. Alltid vært sterk. Alltid sett løsninger. Folk stolte på meg. "Store gutter gråter ikke", "flink pike tar seg sammen", repeterte jeg for meg selv. Så kom dagene jeg ikke klarte å ta meg sammen. Kveldene jeg gråt. Dagene ble til uker, ukene til måneder. Sammen ble de år. Familie ble for nære, venner for fjærne. "Ta deg sammen". "Tørk det vekk". Klarte ikke. Hva gjør man? Jeg ble anbefalt Steinar Ulvestad. Innenfor profesjonelle rammer og et nøkternt kontor fikk jeg tillit til psykologen. Og fant roen som hos en venn. Dype sår og gamle traumer presset seg fram og overskygget livet mitt. Hos Ulvestad trengte jeg ikke konfrontere dem alene. I fritt fall ble jeg tatt imot. Jeg betalte for kompetent hjelp, jeg mottok oppriktig omsorg. Så gikk jeg ut igjen en dag som en sterkere og sikrere utgave av meg selv, tilbake til livet med et fornyet ønske om å leve det. Jeg hadde sluknet. Men nå brenner jeg igjen. TAKK, Steinar.

star

Klaff fra første time

Jeg har vært veldig skeptisk med hensyn til å gå til en psykolog veldig lenge, men det klaffet med psykolog Ulvestad fra første time. Jeg begynte å få små angstanfall og klarte ikke å snakke om følelser. Dette påvirket meg og mine nærmeste i hverdagen og jeg ønsket å gjøre noe med dette. Psykolog Ulvestad har hjulpet meg med å bearbeide sinne, sorg og frustrasjon. Han har også gitt meg selvtillitt og hjulpet meg med å ta tak i saker som har plaget meg. Som en skeptiker kan jeg anbefale ham på det sterkeste. Det føltes veldig naturlig og oppriktig.

star

Selvinnsikt og refleksjon

Etter å ha hatt noen vanskelige måneder i hverdagen har det hjulpet meg å snakke med psykologene om problemene. Mine timer der har gitt utrolig gode resultater og emosjonelle problemer som tidligere skapte sinne og problemer, er nå bare bagateller som fort forsvinner. Det å snakke om problemene har hjulpet å få selvinnsikt og gjort det mulig å reflektere før jeg handler.

star

Dyktig og menneskelig

Noen stunder i livet er ikke ment å skulle takle på egenhånd. Mine møter med Steinar ulvestad var utelukkende positive. Noen ganger trenger man bekreftelse og god veiledning på hvordan vanskelige ting skal bearbeides. Dyktig og menneskelig.

star

Dysfunksjonelle tanke- og handlingsmønster

Etter å ha gått til behandling hos Ulvestad over lengre tid vil jeg i høyeste grad anbefale han. Igjennom hans hjelp og veiledning har jeg blitt bevisst på og i stand til å kunne identifisere mine dysfunksjonelle tanke- og handlingsmønster som har ligget til grunn for mine problemer. Behandlingen hos Ulvestad oppfattes som meget trygg og han har en evne til å lede deg igjennom prosessen på en slik måte at du virkelig føler at du tar tilbake kontrollen over egne tanker og følelser. Jeg har fra første dag følt meg svært godt ivaretatt hos Ulvestad og jeg kan ikke si annet enn at han er utrolig flink! Anbefales i HØYESTE grad enten du sliter med en krise eller bare trenger litt veiledning.

star

Bedre selvtillit

Jeg har fått veldig mye ut av timene hos Ulvestad. Jeg har blitt flinkere til å si ifra til mine nærmeste og fått bedre selvtillit. Har også fått bearbeidet ting som ligger et stykke tilbake i tid. Og jeg trengte en annen person sine meninger om et par ting.

star

Hjelp med stress, samlivsbrudd, og for mye alkohol

Hverdager preget av stress og høyt tempo på jobben, samlivsbrudd, og etterhvert for store mengder alkohol, førte selvsagt til destruktive dager, og etterhvert innså at jeg trengte hjelp! Jeg ble møtt av en svært dyktig og imøtekommende person - Steinar Ulvestad! I timene mine med Steinar har jeg fått veiledning og hjelp til å bearbeide mine problemer og utfordringer ... Det å bruke tid og ressurser hos Steinar Ulvestad er det lureste og smarteste valget jeg har gjort på lang, lang tid! Steinar har møtt meg med et åpent sinn, lyttet og gitt meg flere redskaper og veiledning som jeg bruker i hverdagen nå ....Steinar - jeg er deg en stor takk skyldig og setter stor pris på deg! "Alle kan vi oppleve å møte den såkalt veggen og falle fra - men det er HVORDAN vi reiser oss og hva vi selv GJØR som kan beksrive HVA og HVEM vi er - og hvordan folk oppfatter oss..." - I dag møter jeg hverdagen med et åpent sinn, jeg føler helthet og trygg i mine valg og avgjørelser - både i jobbsammenheng såvel som i privatlivet ....Dette hadde jeg ikke greid uten en svært dyktig veileder ... Tusen takk Steinar Ulvestad

star

Vondt brudd

Det var som å komme hjem, når jeg begynte i terapi hos Steinar Ulvestad. Jeg ser nå i ettertid at jeg mest sannsynlig burde ha tatt tak i mine problemer for mange, mange år siden. Når jeg endelig forstod at jeg hadde problemer jeg ikke greide å løse på egen hånd, var det godt å ha Steinar å dele det jeg har slitt med opp gjennom årene. Jeg hadde på det tidspunktet jeg begynte i terapi et vondt og uverdig brudd bak meg, var deprimert, med en trøblete barndom og et selvbilde lik null. Jeg hadde ikke noe energi, og fraværende livsglede. Mens jeg gikk i terapi hos Steinar, døde også en av de som har skapt store problemer for meg i mitt liv. Jeg fikk aldri tatt det nødvendige oppgjøret med denne personen, da vedkommende døde brått og helt uventet.. Men jeg har fått bearbeidet mye nå i ettertid, har fått noen gode redskaper og råd som jeg tar med meg videre i livet. Jeg hadde ikke greid å komme rakrygget og oppreist ut i livet igjen, oppriktig smilende, med troen på meg selv, uten den hjelpen jeg har fått av Steinar. Jeg kan utvilsomt gi Steinar mine varmeste anbefalninger. Og jeg vet at om livet butter på igjen, kan jeg ta kontakt og fortsette i terapi, uten å måtte vrenge sjel og sinn på nytt. Det gjør vondt, men det er det eneste som hjelper. Takk til deg Steinar! NN

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"