× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Mette Lyberg Rasmussen

Mette Lyberg Rasmussen, Psykologspesialist

star17 vurderinger
Født i 1966
+47 475 19 234
Kirkeveien 64B (Majorstuhuset) 0366 Oslo

Mer informasjon:

Jeg har 20 års bred erfaring som psykolog, med spesialkompetanse i oppfølging ved livskriser, sorg, depresjon, utbrenthet, traumer, angst, etter selvmord mm. Jeg tilbyr samtaleterapi, råd og veiledning til voksne, i hyggelige lokaler like ved t-banestoppet på Majorstuen. Jeg jobber med de fleste typer psykisk ubehag, symptomer og livsvansker, samt med mellommenneskelige problemer i privat- og arbeidsliv. En time er på 45 min og koster kr. 1550,- Les gjerne mer om meg på: https://www.psykologpraksis-oslo.no/ Du kan booke time direkte ved å følge "BESTILL" knappen under. Du kan også sende e-post til mettelybergrasmussen@gmail.com med forslag til ønsket tidspunkt.

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Mette Lyberg Rasmussen

star

Trygg og god å snakke med

Da jeg kontaktet deg var jeg spent på å gå til psykolog fordi jeg ikke har gjort det før, og visste ikke hva jeg skulle si eller hvordan jeg kom til å reagere. Du var lett å prate med. Du gjorde meg trygg sånn at jeg torde å sette ord på følelsene og tankene mine. Det hjalp veldig å snakke med deg Mette. Takk for god hjelp!

star

Anbefales på det varmeste

Det var en stor barriere for meg å gå til psykolog for å få hjelp til å klare å håndtere livet mitt bedre. Jeg kom til Mette med mye frustrasjon, og ser nå i ettertid at jeg egentlig var ganske deprimert. Jeg opplevde å få god hjelp til å få mer tak i, forstå og håndtere de underliggende følelsene jeg gikk med, og hvordan jeg kunne stå mer opp for meg selv. Jeg våger i dag å åpne meg mer, og har det mye bedre. Jeg anbefaler henne på det varmeste.

star

Helt avgjørende for mitt videre liv

Jeg tenker at alle som har opplevd selvmord hadde trengt å hatt samtaler med en som Mette Lyberg Rasmussen. Hun har stor faglig kunnskap, og hjalp meg med å forstå mer av hvorfor det gikk så galt og å finne tilbake til livet etter at jeg sønnen min døde. Samtalene med Mette har vært helt avgjørende for mitt liv videre. Jeg anbefaler henne av hele mitt hjerte.

star

Takk for god hjelp

Måten du møtte meg på, gjorde at jeg følte meg trygg og godt ivaretatt hos deg fra første stund. Gjennom utforskingen vi gjorde av mine reaksjoner, tanker og følelser lærte jeg svært mye av timene hos deg, både personlig og i profesjonell sammenheng ved at jeg har fått bedre forståelse av meg selv. Takk for god hjelp!

star

En psykolog som ser deg

Meget kvalifisert og medmenneskelig psykolog, som var opptatt av at vi sammen skulle jobbe med å forstå mer av mine vansker og få tak i hva som var viktig for meg. Sympatisk, og med evne til å lytte. Jeg har følt meg veldig sett og forstått. Anbefales på det varmeste.

                                                                                                                                                     

star

Tok meg på alvor

Det jeg satte mest pris på hos deg var hvordan du tok meg på alvor, lyttet til meg, og klarte å lage en trygg ramme for alt det vanskelige jeg trengte å snakke om. Jeg har hatt stort utbytte av samtalene med deg.

star

Livskrise og angst

Jeg var i en vanskelig livssituasjon og hadde mye angst da jeg oppsøkte deg. Jeg følte umiddelbart at du visste hva du drev med og ønsket å hjelpe meg. Jeg opplevde deg som klok og med stor evne til å lytte. Samtalene ga meg ny innsikt, og de ga meg håp. Det var tidvis smertefullt, men gradvis fant jeg nytt fotfeste. Jeg lever nå godt med en angst som ikke oppleves så truende. Jeg er deg evig takknemlig Mette.

star

Sorgarbeid

Jeg var i stor sorg og livet mitt hadde på mange måter stoppet opp da jeg kom til deg. Samtalene med deg har vært helt uvurderlig for å klare å komme meg dit jeg er i dag. Mange takk!

star

Trygg og rolig psykolog

Mette har vært min psykolog gjennom en lengre periode. Når jeg opprinnelig oppsøkte henne, så var det for å jobbe med meg selv i samtaleterapi. Hun hjalp meg å sette ord på mine følelser og sortere i tanker og prioriteringer i forhold til mine livsvalg. Takket være Mette kom jeg endelig til et sted hvor jeg var klar og trygg nok til å gå inn i ett forpliktende forhold. Hun er trygg, rolig og har hjulpet meg til å forstå mer av mine mønstre. Samtaler hos Mette er ikke akkurat billig, men det har vært verdt det for meg. Anbefaler Mette på det varmeste og vet hvem jeg vil oppsøke om jeg skal trenge det igjen.

star

Prestasjonsangst

Jeg har vært til behandling hos Mette for å få hjelp med prestasjonsangst. I tillegg stod jeg i en vanskelig samlivssituasjon da jeg startet hos henne. Mette lyttet og hjalp meg med å sette ord på tanker og følelser. Hun tok både min angst og mine problemer på største alvor. Jeg fikk også nattesøvnen tilbake etterhvert. Jeg er ekstremt takknemlig for hjelpen og støtten jeg fikk fra Mette og kan gi henne mine beste anbefalinger.

star

Oppriktig engasjert

Jeg vil takke for behandling jeg fikk hos deg. Du har et behagelig vesen som gjorde at jeg klarte å åpne for meg også om det som var veldig vanskelig. Takk for at du lyttet og alltid var tilstede og engasjert i meg. Det har betydd mye for meg.

star

Imøtekommende og trygg

Opplevde Mette som imøtekommende og trygg. Flink å lytte og forstå. Hun tilbød meg raskt time, noe som var veldig viktig for meg i den situasjonen jeg var i. Hun har vært til stor hjelp for meg. Kan trygt anbefale henne. I tillegg holder hun til sentralt på Majorstuen i et lyst og fint kontor, det var også viktig for meg.

star

Lun, reflektert

Jeg ønsker å takke deg for de mange betydningsfulle samtalene vi hadde. Jeg følte meg møtt, forstått, respektert, men også hensynsfullt utfordret.

star

Depresjon

En meget tilstede og engasjert psykolog. Er god til å lytte. Jeg anbefaler henne på det sterkeste! Hun fikk meg opp fra depresjon – og tilbake til livet. Jeg hadde aldri klart det uten terapien.

star

Tusen takk!

Du hjalp meg å sette ord på tanker og å skape klarhet når alt bare føltes som kaos. Jeg har fått veldig god hjelp, og har fått innsikt i meg selv som jeg kommer til å ta med meg resten av livet.

star

Følte meg forstått

Jeg hadde ikke så stor erfaring med å gå til psykolog før jeg kom til deg. Jeg følte meg velkommen og forstått av deg fra første time. I samtalene hos deg lærte jeg mye om følelser og om meg selv.

star

Takk for god hjelp

Fikk fort tillit til deg som gjorde at det ble mulig for meg å fortelle om mine følelser og min livssituasjon. Som mann har jeg undertrykt mange vanskelige følelser over lang tid. Det har vært en krevende prosess, men jeg føler meg mye lettere til sinns i dag. Jeg vil takke deg for at du har hjulpet meg til å forstå meg selv bedre. 

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"