× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Hilde Melsom

Hilde Melsom

star5 vurderinger
Født i 1963
+47 908 25 684
Meltzersgt 9, 0257 Oslo

Mer informasjon:

Jeg er psykologspesialist, med praksis som ligger i Meltzersgate rett bak slottet. Jeg har lang og allsidig erfaring i terapeutisk arbeid med voksne og barn. Min spisskompetanse er på gravide og foreldre som har utfordringer i relasjon til barna sine. I tillegg tilbyr jeg veiledning, undervisning og kurs.

Mitt hovedfokus er at vi sammen skal forstå og skape mening til dine reaksjoner, opplevelser og følelser. Forståelse og anerkjennesle skaper ofte større grad av ro, selvrespekt og medfølelse både for en selv og andre.

Det er kort ventetid. Henvisning fra lege er ikke nødvendig, da jeg arbeider helt
privat. Praksisen er en del av psykologfelleskapet PsykologSpesialistene.

På grunn av smittehensyn i disse koronatider, tilbys samtaler og terapi i hovedsak over video via sikre onlinetjenester. For deg som ønsker det, kan de første samtalene skje i Meltzersgate. Smitteverntiltak vil foregå som anbefalt.

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Hilde Melsom

star

Meget dyktig, profesjonell og empatisk

Jeg traff Hilde da jeg sto midt i mitt livs største krise. Jeg hadde mistet et barn og var i dyp sorg. I forlengelsen av dette opplevde jeg også at jeg hadde mistet meg selv og troen på at livet kunne bli godt igjen. Jeg hadde noen måneder tidligere vært hos en annen psykolog uten å merke særlig effekt av behandlingen og var usikker på hvorvidt psykologtimer var det rette for meg. Jeg fikk anbefalt Hilde og ga det en sjanse til i håp om å få det bedre. Det er jeg glad for nå.Hilde er ektremt dyktig og profesjonell. Selv om jeg kunne prate fritt og snakke om det jeg hadde behov for, hjalp hun meg med å "styre" samtalen/temaene slik at jeg virkelig fikk jobbet med utfordringene og timen ikke bare forsvant i pjatt/en oppsummering av livet siden sist. Jeg opplevde at jeg lærte noe om meg selv / endret tankemønster etter hver eneste time. Hilde er behagelig å snakke med, empatisk og veldig tillitsfull. Jeg følte meg forstått og respektert og kunne snakke ufiltrert og ærlig uten å begrense meg selv. Jeg fortsatte å gå til Hilde en lenger periode enn jeg først hadde tenkt. Hennes evne til å se meg og utfordre meg har gjort at jeg har lært mye om meg selv, og mye om mine relasjoner til andre. Jeg har snakket med Hilde om sorg, oppvekst, relasjoner til familie og venner, barneoppdragelse mm. Det er en trygghet å vite at jeg når som helst kan ringe Hilde dersom jeg skulle ha behov for det igjen.Hun anbefales på det sterkeste!

star

God veiledning

Jeg har gått i veiledning hos Hilde i flere år, og kan varmt anbefale henne. Hun er kunnskapsrik, engasjert og ivaretakende, og jeg har hatt stor glede av hennes lange erfaring med arbeid med både barn og voksne.

star

Fantastisk veileder

Jeg har hatt Hilde som veileder over flere år. Hun er utrolig dyktig og kan anbefales på det sterkeste. Hun er kunnskapsrik, engasjerende og varm. Noe av det jeg kanskje har likt aller best med å ha Hilde som veileder er hennes sterke faglige kompetanse og gode evne til å balansere fokuset mellom sak (psykologisk forståelse) og behandlerrollen (meg som behandler).
star

Omsorgsfull og kunnskapsrik psykolog

Jeg begynte å gå til Hilde for å forebygge fødselsdepresjon når jeg gikk gravid med barn nr.2, da jeg fikk en alvorlig fødseldepresjon med mitt første barn. Hilde hjalp meg med å forstå de underliggende faktorene for hvorfor jeg hadde blitt syk da jeg fikk mitt første barn, hvorfor jeg reagerer som jeg gjør i ulike situasjoner, og ga meg verktøy for å endre handlings-og følelseslmønster. Det at jeg gikk til Hilde før barn nr. 2 kom og etter fødsel var helt avgjørende for at jeg ikke fikk ny fødselsdepresjon. Jeg satt særlig pris på kombinasjonen av at Hilde er veldig kunnskapsrik og faglig dyktig, samtidig som hun viser omsorg og forståelse. Kan på det varmeste anbefale Hilde som psykolog.
star

Bedre selvinnsikt og ro i sinnet

Hilde har to ganger hjulpet meg gjennom perioder i livet der tankekjør og store omveltninger har tatt fra meg søvn og ro. Gjennom terapisamtaler hos henne har jeg fått hjelp til å forstå hvorfor jeg reagerer og handler som jeg gjør, og har funnet måter å håndtere de ikke så enkle delene ved livet på. Jeg har også lært å gjenkjenne og forholde meg til det som ikke er så ok, samt roe ned når følelsene tar overhånd. Dette har vært til stor hjelp for min egen helse og for å opprettholde gode relasjoner med personer i mitt liv. Jeg gikk alltid «lettere» ut fra Hildes timer, og med en innsikt jeg ikke hadde klart å finne fram til alene. Jeg anbefaler Hilde på det varmeste. Det jeg først syntes var en «skummel» terapisituasjon som jeg gruet meg til, ble til noe som minnet om hyggelig samvær - også med litt humor innimellom.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"