× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Hans-Petter Karstad

Hans-Petter Karstad

star26 vurderinger
411 24 110
Zetlitz' gate 1 A St. hanshaugen, 0165 Oslo

Mer informasjon:

17 års erfaring med behandling av psykiske plager. Fire års spesialistutdanning i psykodynamisk psykoterapi fra Institutt for Psykoterapi. Det tilbys faste timer en til flere ganger per uke. 

Pris per konsultasjon på 45 minutter er kr 1950,- Du trenger ikke henvisning fra lege. 

(Eier nettsiden dinpsykolog.no.) 

 

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Hans-Petter Karstad

star

Fantastisk flink

Hans-Petter ser deg, som pasient. Han lytter, forstår og får deg selv til å innse hva du "bør" gjøre i de situasjonene hvor du sliter. Han tar seg tid, han dømmer ikke, bare er der for deg!! Han lærte meg et nytt tanke-sett, teknikker som demper angst m.m. Gikk til han før, vil tilbake fordi han er en strålende coach også. Han gav meg selvfølelsen tilbake.

star

Den perfekte psykologen

Jeg hadde lenge tenkt å gå til psykolog, men jeg ville ikke gå til hvem som helst. Jeg visste heller ikke hvordan jeg skulle finne den ”perfekte” psykologen for meg. Helt tilfeldig fant jeg Hans-Petter da han jobbet på Balderklinikken. Jeg antok dette betydde at han var litt annerledes enn andre psykologer, og jeg bestilte derfor time. Grunnen til at jeg ville gå til psykolog var at det hadde rotet seg til i livet mitt. Jeg fungerte i hverdagen, gikk på jobb og tok meg av hus og barn. Men jeg var veldig stresset både fysisk og psykisk, og kroppen var helt utslitt. I hodet var det en million tanker på en gang. Jeg grublet og diskuterte vanskelige (egentlig ikke vanskelige, men jeg gjorde dem vanskelige) situasjoner og valg med meg selv i det uendelige. Frem og tilbake, rundt og rundt.. Jeg hadde ryddet unna alt fysisk stress i livet mitt ved delvis å isolere meg fra omverden. Mobilen var stort sett slått av, jeg orket ikke lese aviser eller se på TV og jeg deltok ikke i sosiale aktiviteter. Allikevel hadde jeg en konstant følelse av å ha det travelt. Det var et evig jag, og alt jeg gjorde prøvde jeg å bli ferdig med så fort som mulig. Ytre sett er livet mitt i dag det samme som før. Men inni meg har det skjedd noe stort. Jeg har en ro i kropp og sjel som jeg aldri har hatt før, og det føles helt fantastisk. Jeg har litt problemer med å skjønne hva Hans-Petter har gjort for å hjelpe meg. Han har egentlig ikke snakket så mye, det er jeg som har bablet mest. Han har heller ikke sagt hva jeg skal gjøre eller ikke gjøre med konkrete problemer. Men han har allikevel styrt meg i riktig retning. Det han har sagt har ligget i bakhodet og påvirket meg. Det føles nesten magisk. Måten han er på har nok også hatt mye å si for det positive resultatet. Han er utrolig søt og sjarmerende. Det gjorde at jeg alltid hadde lyst til å komme tilbake. Han er robust og ufarlig. Jeg er ikke redd for å være uenig med han eller for at han skal bli sur eller fornærmet. Han er klok, uendelig tålmodig, skarp og oppmerksom. Jeg er evig takknemlig for at han fins og for at jeg fant han.

star

Angst

Jeg hadde nesten gitt opp håpet mot angsten. Det føltes som en kamp jeg ALDRI kom til å vinne. Jeg hadde prøvd flere psykologer både hos DPS og privat. Alle sa til meg at jeg bare måtte stå i det, kjemp i mot. La det gjøre vondt. Se på det som en sunami som du må stå i mot. Da jeg kom til Hans- Petter var jeg enda i kamp modus. Han sa noen til meg som ingen andre hadde sagt før. Slapp av og GI OPP kampen. Gi opp kampen! Dette var helt nytt for meg, men så behagelig å høre. Ingen flere kamp rop. STÅ PÅ,STÅ PÅ. Det var freden vi skulle finne. Jeg gikk også på medikamenter som sobril og imovane. Dette var jeg også vandt til å høre at var roten til alt vondt. Med disse medikamentene kom jeg ALDRI til å bli frisk. Poenge med terapi var borte om jeg skulle bruke disse. Jeg turte nesten ikke fortelle Hans-Petter om medikamentene. Jeg var livred for at han skulle si det samme. Kanskje be meg om å pakke sakene å gå hjem. Men da fikk jeg også en ny opplevelse, for det var ikke det han sa. Han sa derimot det motsatte. Det er okei, du trenger medesinenene nå. Men vi skal jobbe med det indre, slik at du vil miste behovet for medikamenter. At det ikke lenger blir nødvending. Da han sa dette til meg begynte jeg med en gang å grine. Det var så godt å få forståelse. Gi opp kampen mot seg selv. La det komme med tiden. Jeg vil anbefale Hans Petter på det sterkeste. Riktig psykolog har ALT å si. Her vil du finne forståelse og ro! Det er ikke lenger en KAMP.

star

Norges beste

Hans-Petter ser hvor problemene ligger, og hjelper deg med å løse dem. Jeg gikk til han til og fra i noen år, og hadde jeg fortsatt hatt råd, hadde jeg gått til han flere ganger i måneden. Han er imponerende innsiktsfull og klok, anbefales på det sterkeste.

star

Dyktig psykolog

Hei Hans Petter! Jeg har bare lyst til å gi deg en tilbakemelding på hva du har fått til med NN. Hun har blitt en helt annen person med et helt annet tankemønster enn det hun hadde da hun kom til deg. Hun er nå glødende til stede i livet sitt og går på med liv og lyst! Hun har energi, hun har livsgnist og har virkelig forstått hva det vil si å tro på seg selv og at ikke alt er dødelig alvor, at man kan "jukse" litt av og til! Du vil sikkert si at hun står for mye av dette selv, man da må jeg si: Du er et fantastisk menneske og en utrolig dyktig psykolog som har gjort jobben din utrolig bra!! Du har gitt oss NN tilbake og det vil vi takke deg for! Det var vel anvendte penger. Jeg/vi kommer til å anbefale deg til alle vi kjenner som skulle trenge litt hjelp og skulle jeg en gang bli "nervøs", så kommer jeg også.

star

Takknemlig

Du er en av dem som har betydd mest for meg i løpet av de 2 siste årene fordi du har hjulpet meg å jobbe med meg selv :) Og det er jeg veldig takknemlig for. Mye har forandret seg for meg etter at jeg begynte å gå til deg. Jeg har fortsatt ting jeg må jobbe med, men livet har forandret seg mye og jeg føler at du har bidratt til at veldig mye føles veldig mye bedre. Jeg har det mye bedre nå enn før jeg startet å gå til deg. Jeg trodde ikke når jeg begynte hos deg at mine utfordringer lå så dymt og skulle kreve så mye av meg å «løse opp i».. Veien ble lenger enn forventet.. Men jeg setter veldig pris på at du er så flink og at du er en så bra fyr som du er... For uten deg hadde jeg ikke greid/turt å ta tak i en del av tingene som jeg har gjort. Du har fått meg til å tenke at jeg kan stole mer på andre. Men jeg er fortsatt litt usikker på å stole hundre prosent på meg selv. Jeg er veldig glad du har valgt det yrket du har gjort, det har bidratt veldig positivt til mitt liv. Så takk.

star

Anbefales på det sterkeste

Har gått til mange psykologer og terapauter, men da jeg kom til Hans Petter fikk han brikkene til å falle på plass. Lytter og stiller konstruktive spørsmål. En psykolog du kan stole på med høy faglig kunnskap.

star

Anbefales!

Har fått stor hjelp av psykolog Karstad, anbefaler han til alle som trenger en psykolog.

star

Tilknytning til kjæresten min

Vil takk for at du har hjulpet meg til å se meg selv som den jeg er og ta sjansen på å slippe kjæresten min helt inn på meg. Du har vært tålmodig og fått meg til å forstå selv om livet virket fullstendig kaotisk og håpløst

star

Tusen takk

Vil si tusen takk for at du var der for meg gjennom en vanskelig tid. Det betyr mye mer enn det du kanskje tror

star

Trygg psykolog

Jeg har gått i terapi hos HP over lengre tid. Han er tålmodig, forståelsesfull, setter seg godt inn i situasjonen din og har gir rom for sårbarhet i samtalen. Han fremstår trygg i arbeidet sitt og er opptatt av både praksis, teori og forskning. Jeg opplever også at han er genuint opptatt av fremgang for pasienten.

star

Beste psykologen

Hans-Petter er den av psykologene jeg har vært hos som jeg har følt meg tryggest og mest i varetatt hos. Han ser problemene dine og dømmer ikke uansett! Han tar seg god tid og setter seg godt inn i problemstillingen. Hvis jeg var deg, hadde jeg gått til han!

star

Hans-Petter

Varm og empatisk psykolog. Jeg har endret meg som person, trodde aldri det var mulig. Takk for meget god hjelp.

star

Forståelsesfull psykolog

Jeg har gått i terapi hos HP over lengre tid. Han er tålmodig, forståelsesfull, setter seg godt inn i situasjonen din og har gir rom for sårbarhet i samtalen. Han fremstår trygg i arbeidet sitt og er opptatt av både praksis, teori og forskning. Jeg opplever også at han er genuint opptatt av fremgang for pasienten.

star

Endret livet mitt

Jeg synes det har vært veldig fint å gå til deg og vil takke for hjelpen til å endre livet mitt.

star

Veldig god hjelp

Jeg ville fortelle deg at jeg har det veldig mye bedre nå. Tusen takk for hjelp. Du er flink

star

Takk!!!

Takk for hjelpen Hans-Petter!! Setter veldig stor pris på det du har hjulpet meg meg.

star

Mentaliseringshjelp

Tok ikke lang tid før jeg forstod at Karstad forstod meg bedre enn jeg forstod meg selv. Han ser ting andre ikke ser, og fikk meg til å se det jeg ikke så i meg selv.

star

Utrolig flink

Ville bare si til deg at at jeg setter kjempestor pris på det du har gjort for meg. Du er utrolig flink og den første som som faktisk ville og kunne hjelpe meg.

star

Endelig frisk

Har gått i terapi til HP to ganger i uken i mange år. Hadde allikevel ikke forventet så store endringer. Angsten er borte i nesten alle situasjoner der j tidligere var livredd. Er heller ikke lengre deprimert. Har virkelig endret noe dypt i m selv som gjør at jeg er mye roligere og tryggere.

star

Anbefales

Gikk til Hans-Petter Karstad i nesten et år. Gir han mine varmeste anbefalinger

star

Takk!

Tusen takk for all hjelpen du har gitt meg

star

Veldig bra side

Han var flink

star

Kvalitet

Tusen takk for at du har holdt ut i så mange år når jeg har vært på mitt verste. Psykoanalyse er the shit. Anbefaler deg til alle som trenger hjelp

star

Bra psykolog

Hjalp meg til å forstå meg selv

star

God hjelp

Flink til å lytte

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"