× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Fredrik Lian

Fredrik Lian

star17 vurderinger
Født i 1988
92974769
Karl Johans gate 8 Oslo 0154

Mer informasjon:

Jeg tilbyr hovedsakelig kognitiv adferdsterapeutisk behandling – en behandling som retter seg mot problemløsning og innsikt i sammenhengen mellom tanker, følelser og handlinger. Jeg er en trygg og kompetent terapeut, som er opptatt av at du skal føle deg sett, hørt og respektert. Jeg tilbyr en behandling som skreddersys ut fra dine vansker og behov, slik at vi sammen kan oppnå det du ønsker.

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Fredrik Lian

star

Tvangstanker

Jeg har fått hjelp av Fredrik med tvangstanker og angst. Før jeg gikk til Fredrik fylte uønskede tanker hodet mitt store deler av dagen. Det kunne være ubehagelige tanker om at jeg skulle skade andre, særlig barn, skade meg selv, at noen jeg var gald i skulle bli syke osv. Hos Fredrik har jeg blitt møtt med en forståelse som har gjort det lett å være åpen. Vi har jobbet målrettet med tankene ved hjelp av å eksponere meg mot situasjoner som gjorde tankene verre. Fredrik er en svært dyktig psykolog. Han har den fantastiske kombinasjonen av å være et godt medmenneske og være en faglig sterk. Kan anbefale han på de varmeste!

star

Sosial angst

Fredrik er veldig dyktig. Lett å snakke med og jeg følte jeg ble både sett og hørt noe som har vært viktig for meg. Anbefales virkelig.

star

Sosial angst

Fredrik er varm og empatisk og en veldig dyktig terapeut. Han gir behandling med overraskende god effekt på kort tid. Jeg opplevde stor bedring og mestret ting jeg ikke trodde skulle være mulig i løpet av få timer. Fredrik stod hele tiden ved min side, sørget for at ting gikk i mitt tempo og lærte meg mange nye viktige ferdigheter. Jeg anbefaler Fredrik på det varmeste.

star

Panikkangst

Jeg kom til Fredrik etter å ha gått på en real smell i livet, hvorav jeg hadde blitt utbrent, og slet med panikkanfall, angst og depresjon. Jeg opplevde at Fredrik så hele meg fra første stund, og visste akkurat hvor vi måtte starte. Han var flink til å utfordre meg, og jeg anbefaler ham på det sterkeste videre.

star

Fobi

Jeg har de siste årene slitt med en økende fobi for veps. Dette ble etter hvert et stort problem i min hverdag, og jeg startet derfor i terapi hos Fredrik. Jeg har gått til samtaler og eksponeringsterapi. For meg har dette vist seg å vært en veldig effektiv og god behandling, ettersom jeg i dag ikke har fobi for veps. Fredrik har en solid faglig kompetanse, og er i tillegg empatisk, trygg og lett å snakke med. Han tar deg på alvor og virker genuint interessert i å hjelpe. Han er godt forberedt til timene, noe som for meg har vært en stor trygghet, spesielt under eksponeringsterapien. Jeg er så takknemlig for hjelpen jeg har fått og anbefaler Fredrik som terapeut på det varmeste!

star

Depresjon og dårlig selvfølelse

Jeg slet med depresjon og vonde tanker da kjæresten min ringte Fredrik. Jeg gikk til første time med stort tvil, lave forventninger og ikke klar til å åpne meg. Allerede etter første time var tvilen på at psykolog ikke ville fungere borte, og jeg klarte å åpne meg. Jeg klarte å fortelle ting jeg sjeldent sa høyt og han hjalp meg også å klare å åpne meg for andre rundt meg. Fredrik forklarte ting på en logisk og rasjonell måte, og etter x antall timer klarte jeg å reflektere over egne tanker på en ny og bedre måte. Nå klarer jeg å stå på egne ben og har mer tro på meg selv.Fredrik er en imøtekommende, forståelsesfull og herlig fyr som får deg til å føle deg trygg og verdifull. Hvis flere hadde vært som han hadde verden vært et bedre sted. Anbefales på det sterkeste!

star

//skam/sosial angst/mindreverdighetsfølelse//

Målrettet og effektiv terapi med resultater ispedd en god dose empati og dyktige psykolgferdigheter. Her kommer jeg gledelig tilbake hvis problemer melder seg.

star

Panikångest och låg självkänsla

Jag kom i kontakt med Fredrik för att jag inte hade det så bra med mig själv Jag visste inte vad det var för fel och varför jag mådde så dåligt. Jag hade panikångestattacker utan att jag visste var det egentligen var. Fredrik fick mig att utmana mig själv och pusha mig själv till att stå mitt i det och sluta undvika sitaioner som triggade min panikångest. Det var jobbigt och obehagligt men jag fick känslan av att Fredrik kände hur hårt eller långt han kunde pusha mig utan att det blev för mycket. Jag har på en måte alltid känt att det är något inuti mig som inte stämmer men aldrig förstått vad det är. Efter samtal med Fredrik har jag sett nya sidor hos mig själv som var jobbigt först men i slutet väldigt lärorikt och nu tycker jag om även dom sidorna hos mig själv.Jag har känt mig väldigt avslappnad, öppen och otroligt förstådd när jag har pratat med Fredrik. Och inte minst trygg! Jag tror inte jag kunde fått bättre hjälp att ta mig igenom detta. Tack Fredrik!

star

Eksamensstress og angst

Jeg dro til Fredrik for å klare å håndtere eksamensstress på en bedre måte. Han hjalp meg med å forstå hvorfor jeg ble så stresset før eksamen, noe som igjen gjorde at jeg ikke ble like stresset. Timene med Fredrik gav meg også et trygt område der jeg kunne snakke om alt mulig, og å vise følelser uten å føle meg dømt på noen måte. Dette har gjort meg tryggere på mine egne følelser, og på å vise de til andre, både positive og negative.Fredrik er en imøtekommende person, som fikk meg til å føle meg sett og hørt. Han skapte en trygg atmosfære uten fordommer. Anbefaler han på det sterkeste.

star

Angst for følelser

Min største frykt ved å gå til en psykolog første gang var å ikke bli tatt på alvor, og at mine problemer ikke var viktige nok, men så kom jeg til Fredrik.Fredrik møtte meg med trygghet og ro, det føltes godt å snakke med han og han viste meg at han hadde et genuint ønsket om å hjelpe meg.Årsaken til at jeg startet hos Fredrik var at jeg slet med følelsen av å ikke kunne noe lengre, jeg hadde «mistet» meningene mine, og det påvirket evnen til å tenke og huske, og jeg satt med en ekstrem angst for å bli «oppdaget». Alle følelser var «borte». Fredrik hjalp meg med å trigge frem mine undertrykte følelser og finne tilbake til mitt indre følelseskompass! Vi har jobbet systematisk med eksponeringsterapi og Fredrik har utfordret meg til å åpne meg opp og vise nærhet og sårbarhet til menneskene rundt det meg.Fredrik en faglig sterk terapeut og har på ulike måter forklart hvordan følelser henger sammen rent fysiologisk. På den måten har det vært enkelt for meg å forstå sammenhengen mellom måten jeg har møtt følelser på og utvikling av angsten og dermed også enklere å jobbe med det.Jeg kan anbefale Fredrik på det varmeste, han er en svært dyktig terapeut og vil få deg til å føle trygg fra første time.

star

Angst og emosjonelle vansker

I løpet av en halvårsperiode har Fredrik hjulpet meg å bli mer eller mindre symptomfri etter at jeg begynte å slite med panikkangst. Jeg opplevde pustebesvær og katastrofetanker knyttet til dette, og dette er nå helt borte. Vi jobbet mye med underliggende emosjonelle problemer (som kan ha vært utløsende for panikkangsten), og jeg føler meg nå mye bedre rustet til å håndtere eventuell angst i framtiden. Det er ikke bare lett å gå til psykolog, men Fredrik er en varm og forståelsesfull behandler som later til å ha god peiling på hva som kan funke. Anbefales!

star

Depresjon og angst for følelser

Jeg oppsøkte Fredrik for å få hjelp med depresjon, som hadde vart fra jeg var barn, og på grunn av angst som hadde blitt svært lammende det siste året. Dette hadde blitt så dominerende at jeg ikke lenger klarte å fungere i hverdagen. Jeg klarte ikke å gå på skolen og var veldig utmattet. Jeg hadde allerede prøvd behandling hos andre psykologer over flere år uten særlig effekt da jeg søkte hjelp hos Fredrik. Dette gjorde at jeg var veldig redd for at det ikke fantes noe håp for meg, og at dette var noe jeg måtte leve med hele livet. Men hos Fredrik opplevde for første gang at noen forstod tankemønstrene mine og årsaken til problemene. Jeg opplevde at Fredrik var interessert, empatisk og tok meg på alvor. Jeg merket fort effekt av timene hos han og nå har jeg det veldig bra. Jeg anbefaler Fredrik på det sterkeste! :)

star

Angst og relasjonsproblemer etter kjærlighetsbrudd

Jeg oppsøkte Fredrik etter et traumatisk brudd som medførte angst og dyp kjærlighetssorg. Jeg hadde lest mange selvhjelpsbøker om det jeg trodde var mitt problem. Bøkene jeg leste ga ingen hjelp. Tvert imot medførte de et tankekjør som endte i søvnproblemer, lav selvtillit og angst for å knytte seg til andre. Allerede ved første konsultasjon opplevde jeg at Fredrik forstod meg på en helt annen og dypere måte. Hans empatiske og trygge tilstedeværelse gjorde at jeg åpnet meg opp for mine egne ubevisste og undertrykte følelser. Vi jobbet med motstridende følelser som sinne, sorg, tristhet, svik og savn Gradvis fant jeg tilbake til en indre ro som jeg ikke hadde kjent på siden bruddet. Fredrik er ingen trollmann, men hans behandlingsmetode overfor meg var akkurat det jeg trengte for å komme meg over bruddet. Nå ser jeg lyst på livet og fremtiden og jeg gleder meg til å oppdage kjærligheten på nytt.

star

Vansker med nære relasjoner

Jeg søkte Fredrik sin hjelp uten å konkret kunne si hva som var galt foruten om at jeg opplevde nære relasjoner som vanskelig. Fredrik tok meg i mot på en trygg, empatisk og kompetent måte. Dette gjorde han ved å være forståelsesfull ovenfor min usikkerhet knyttet til følelsene mine, god til å forklare arbeidsmodellene vi jobbet etter samtidig som han utfordret meg nok til å få flere gjennombrudd og dermed fremgang i behandlingen. Sammen har vi oppdaget og håndtert min angst og andre forsvar som har dukket opp i møte med vanskelige følelser. Dette har resultert i at jeg har fått uvurderlig kjennskap til problematiske triggere og resulterende reaksjoner samt ny innsikt i mine egne følelser. Med dette føler meg klar til å jobbe videre på egenhånd og er utrolig takknemlig ovenfor Fredrik. Jeg anbefaler Fredriks tjenester på det sterkeste.

star

Depresjon/Skilsmisse

Fredrik er opptatt av å få se resultater og er både empatisk og utfordrer når det trengs. Han var til stor hjelp for meg i en vanskelig tid, og hjalp meg rett og slett på bena igjen og til å bli sjef over mitt eget liv.

star

Depresjon/Skilsmisse

Fredrik er opptatt av å få se resultater og er både empatisk og utfordrer når det trengs. Han var til stor hjelp for meg i en vanskelig tid, og hjalp meg rett og slett på bena igjen og til å bli sjef over mitt eget liv.

star

Relasjoner/stress/selvfølelse

Da jeg møtte Fredrik hadde jeg i flere år strukket meg for langt for andre, i relasjoner og på jobb, uten å kjenne ordentlig etter hva det gjorde med meg. Jeg følte jeg manglet kontroll i livet, at jeg hadde mistet meg selv og var konstant stresset. Fredrik hjalp meg på relativt kort tid til å klare å kjenne ordentlig på følelser igjen, alt som lå bak stresset og destruktive mønstre i møte med andre. Han hjalp meg å komme inn til kjernen av problemene, og ga seg ikke, på tross av alle mine "vet ikke"-svar. Jeg opplevde Fredrik som en tilstede, ærlig og modig terapeut, som turte å bruke seg selv i behandlingen og turte å utfordre meg. Han er faglig dyktig, men kanskje viktigst- jeg følte at han genuint brydde seg om meg og heiet på meg meg gjennom hele perioden. Jeg kan varmt anbefale Fredrik til andre.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"