× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering

Frustrasjonsbloggeren – nr 71

Vet du hvorfor jeg ikke ville snakke om ekteskapet Hans-Petter? På grunn av det du sa helt på slutten av timen før forrige time.

Jeg husker det ikke helt ordrett, men det var (eller jeg tolket det som) det at mannen til tider får et humør som gjør meg redd fordi jeg har gjort han sånn. Gjort han så frustrert at han blir som en olm okse. Jeg har provosert frem det jeg er aller mest redd for. En jeg ikke vet hvor jeg har. En jeg ikke kjenner igjen. Og det har jeg gjort med mitt enorme behov for å kontrollere og styre alt.

Og jeg ER enig Hans-Petter. Jeg vet at jeg bestemmer for mye. Jeg vet at jeg ikke klarer å overlate ansvaret til han. Jeg vet at jeg kritiserer for mye. Påpeker feil han gjør. Får han til å føle at det han gjør aldri er bra nok.

Jeg vet det. Og jeg skammer meg over det. Jeg prøver å endre meg. Men jeg vil ikke snakke om det.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"