× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering

Frustrasjonsbloggeren – nr 67

Det går ikke så bra. Jeg har falt tilbake i gamle spor. Jeg tenker for mye. Jeg har hele tiden en følelse av å ha det travelt. Jeg kontrollerer hva jeg spiser. Jeg blir fort irritert. Jeg er stille og trist.

Og jeg orker ikke å forholde meg til andre. Jeg vil bare være aleine.

Hans-Petter spurte en gang om jeg hadde på følelsen av å leve på siden av resten av verden. Og ja, det har jeg. Men faktum er at det er der jeg vil være. I alle fall akkurat nå. Jeg vil eksistere på siden av alle andre. Helst være usynlig. Jeg orker ikke delta i resten av verden, jeg har ikke energi til det.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"