× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Siri Sørlie

Siri Sørlie

star3 vurderinger
Født i 1974
Arbins gate 2, Victoriapassasjen, 0253 Oslo

Mer informasjon:

Privat psykologpraksis i Oslo sentrum ved Nationaltheateret. Jeg tar i mot mennesker med alle typer psykisk ubehag og symptomer, samt vansker med mellommenneskelige forhold i privat- eller arbeidslivet. Samtaleterapi der metoder fra kognitiv, metakognitiv, eksistensiell og dynamisk metode inngår. 

Også erfaring med sorgterapi for etterlatte ved selvmord, kompliserte sorg-/krisereaksjoner og rådgivning for foreldre med barn i sorg. 

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Siri Sørlie

star

Jeg fikk god hjelp for depresjon og spisevansker

Jeg opplevde Siri som en hjelpsom lytter som jobbet aktivt sammen med meg i hver time. Det som var problematisk for meg, blant annet spiseproblemer, tvangstanker og depresjon, gikk ned i intensitet etter 5-6 timer ved at jeg lærte meg å tolerere vanskelige tanker bedre slik at alt ikke ble så vanskelig for meg lenger. Vi gjorde forskjellige øvelser og oppgaver mellom timene. Det var ikke alltid like lett å få til oppgavene, men jeg ser nå at dette til sammen hjalp meg veldig. Da jeg hadde det bedre ville jeg fortsette litt til for å se nærmere på hvorfor det ble som det ble. Det føles veldig trygt å snakke med Siri, og det er behagelig og blir ikke for "skummelt". Jeg vil trygt anbefale henne til andre som vurderer å gå til psykolog.

star

God og kyndig hjelp

Jeg var i en veldig vanskelig livssituasjon, og har gått hos Siri i fire måneder. Jeg har virkelig følt meg møtt og forstått, og har det mye bedre nå. Livsgnisten er kommet tilbake. Jeg kan varmt anbefale Siri.

star

Endret mye til det bedre for meg

Har vært hos mange psykologer og terapeuter tidligere. Det var noe med tidspunktet i livet og møtet med Siri som klaffet så bra og jeg var veldig klar til å få det bedre i livet mitt. Lyttende og imøtekommende, hun stilte mange spørsmål som fikk meg til å tenke annerledes og åpne mer opp, bli mer tolerant med meg selv og at alt ikke trenger å føles bra hele tiden. Det kjentes trygt og som et åpent sted, gledet meg til timene. Jeg la merke til alt som var negativt før, ble så opphengt i ting. Det var noe feil med alt og alle. Har det mye bedre nå, jeg lærte å lytte til andre følelser og bruke følelsene bedre, noe som også har påvirket tankegangen min. Livet kjennes lettere og bedre rett og slett.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"