× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Lisa Maiken Nordsveen

Lisa Maiken Nordsveen, Psykologspesialist

star12 vurderinger
Født i 1988
99000499/lisanordsveen@gmail.com
Bislett Oslo

Mer informasjon:

Jeg har jobbet som Psykolog i det offentlig helsevesen siden 2014 og har etterhvert oppnådd den beskyttede tittelen Psykologspesialist. Dette har gitt meg erfaring med en rekke ulike problemstillinger, blant annet personlighetsvansker, depresjon, angst, spisevansker, aggresjonsproblemer, lav selvfølelse, identitetsproblematikk m.m. Videre har jeg gjennomført en lengre utdanning ved Institutt for Psykoterapi, og er derved spesialist i Psykoterapi, dvs behandling av psykiske vansker. Som terapeut er jeg primært opptatt av å hjelpe folk til å finne ut av hva de selv ønsker og trenger, fremfor selv å rådgi. Det er viktig for meg at alle mennesker, uavhengig av livssyn og livssituasjon, skal oppleve en ikke-dømmende og trygg kontakt med meg. Som foredragsholder er jeg interessert i skjæringspunktet mellom valg av overordnet trosretning/ideologisk overbevisning og psykologi, samt naturens påvirkning på psyken. Holder foredrag og forsøker å delta i opplysningsarbeid om disse temaene. Dersom du ønsker mer informasjon send meg en mail eller en sms.

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Lisa Maiken Nordsveen

star

Høy faglig kvalitet

Nordsveen er en svært dyktig og erfaren psykologspesialist med lang utdannelse i psykoanalytisk psykoterapi.
star

Glimrende foredragsholder!

Lisa Maiken er en glimrende foredragsholder. For oss ble hun bedt om å kontekstualisere psykoterapi med samfunnsfag og politikk for en gruppe bestående av deltagere fra politikk, akademia, samfunns- og organisasjonsliv og forvaltning. Dette gjorde hun gjorde på en utmerket, lærerik og engasjerende måte. Anbefales varmt.
star

Dyktig psykolog!

Lisa Maiken er en meget dyktig psykolog med et stort hjerte og et raskt hode. Hun er lett å snakke med og er en fin samarbeidspartner. Hun er åpen og fleksibel, og interessert i mange ulike psykologiske spørsmål. Anbefales!
star

Dyktig psykolog!

Lisa Maiken er en meget dyktig psykolog med et stort hjerte og et raskt hode. Hun er lett å snakke med og er en fin samarbeidspartner. Hun er åpen og fleksibel, og interessert i mange ulike psykologiske spørsmål. Anbefales!
star

Meget godt fornøyd

Snakket med henne ca 5 ganger. Klok, direkte og ivaretagende. Følte meg tatt på alvor og fikk gode innspill/perspektiver. Hun kjenner godt til helsevesenet; hva som er tilgjengelig av tilbud rundt forbi; både i det offentlige og private, samt lavterskel tilbud. 🙏🏻
star

Dyktig psykolog!

Lisa Maiken er forståelsesfull, dyktig og profesjonell. Fikk veldig god hjelp til å forstå situasjonen min.
star

Følte meg møtt

Følte meg sett og hørt i samtalen. Jeg kan streve med øyekontakt og med å uttrykke meg. Følte at hun gav meg god tid til å si det jeg tenkte på uten å bli avbrutt. Anbefaler Lisa på det sterkeste!
star

I recommend talking to Lisa!

Lisa tuned easily into what I had to say, and made relevant and thought-provoking comments. Lisa helped me get over my anxiety and accept my sometimes depressed moods. I will definitely talk to her again if I need professional help.
star

Usikker identitet

Jeg søkte hjelp fordi jeg trengte noen å snakke med om usikkerhet rundt kjønn og seksualitet. Fikk god hjelp til å utforske dette.
star

Varm og tilstedeværende.

Lisa hjalp meg på en varm og tilstedeværende måte med å utforske problemer jeg opplevde med min samboer. Atmosfæren gav meg mulighet til å være helt ærlig om hvordan jeg følte det, uten å bli redd for å bli dømt. Dette hjalp meg til å komme gjennom en krise i mitt forhold.
star

God hjelp med bekymring og stress

Lisa anbefales som psykolog. Jeg fikk god hjelp til å tenke rundt hverdagen min for å unngå utbrenthet og sykemelding.
star

Fikk god hjelp

Har slitt med depresjon og mørke tanker i mange år. Sliter fortsatt med dette, men Lisa gav meg håp om at ting kunne bli bedre og hjalp meg gjennom den tyngste tiden. Føler nå jeg er mer robust slik at jeg i større grad greier å hjelpe meg selv.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"