× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Kjersti Randers

Kjersti Randers

star8 vurderinger
Født i 1971
+47 93493945
Oscarsgate 35 A, ringeklokke 208, 0258

Mer informasjon:

Kort ventetid, fleksible tider og kveldstimer er mulig

 

Etter mange år i det offentlige har Randers startet egen privatpraksis. Hun holder til sentralt på Frogner i Oslo.

 

Du trenger ikke henvisning. Randers har kort ventetid og fleksible åpningstider.     

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Kjersti Randers

star

Dyktig psykolog

Dyktig, profesjonell, medmenneskelig og tillitsfull psykolog.

star

Uvurderlig hjelp

Sønnen vår fikk uvurderlig hjelp i en tøff periode av livet. Flink, oppriktig, engasjert og samvittighetsfull

star

Empatisk veileder

Da jeg gikk gjennom en kritisk og kaotisk periode av livet, var psykolog Kjersti Randers sin innsats avgjørende. Hennes evne til å leve seg inn i mine utfordringer og hjelpe meg til å sortere og sette ord på tankene fikk meg gjennom perioden som en sterkere person. Anbefaler henne på det varmeste.

star

Engasjert og dyktig.

Kjersti Randers er en svært dyktig psykolog som hjalp meg gjennom en vanskelig tid med bl.a. selvskading og selvmordstanker og med diagnosen PTSD. Jeg ble møtt med et engasjement og en interesse som jeg ikke hadde opplevd hos tidligere psykologer, som gjorde det lettere å åpne meg for henne. Plutselig var det noen som så meg, og som tok meg på alvor. Hun ga meg verktøyene jeg manglet, og jeg opplevde henne som medmenneskelig, ærlig, ydmyk og med høy faglig kunnskap. Hun hjalp meg å se årsakssammenhenger, samt å se ting fra perspektiv, og å bryte ut av «fastlåste» tankeganger. Jeg måtte jobbe mye med meg selv, men Kjersti gikk veien sammen med meg. Jeg opplevde at hun hadde troen på at jeg kunne bli frisk, da jeg selv ikke hadde det. Jeg har gått fra å leve et ensomt, destruktivt og lite fungerende liv fylt av angst og vonde tanker, til å ha fått tilbake livsgnisten og et liv i samboerskap, med barn og utdannelse. Jeg kan anbefale Kjersti på det varmeste.

star

Varm og flink

Etter en kort periode med panikkangst og depresjon ble jeg tipset om å oppsøke Kjersti. Jeg kjenner meg igjen i alt som er skrevet om henne på denne siden. Hun virker genuint investert i dem hun behandler og er ekstremt varm og omsorgsfull samtidig som hun utfordrer deg på de riktige tingene. Vannvittig imponerende hvordan hun tar seg tid til å for eksempel sende meldinger og høre hvordan det står til i hverdagen. En liten gest som gjør at man føler seg ekstra ivaretatt. Kan varmt anbefale Kjersti!

star

Flink og tillitsvekkende psykolog

Utredet meg for bipolar lidelse og henviste meg til psykiater sånn at jeg kunne begynne med riktige medisiner

star

Beste psykologen jeg har hatt noen gang!! Anbefales på det varmeste.

Jeg kontaktet Kjersti i forbindelse med at jeg fikk panikkangst i vår, og jeg får ikke skrytt nok av hjelpen jeg har fått! Vanskelig å beskrive kort, men hun var varm, trygg og ærlig, samtidig følte jeg at hun var oppriktig opptatt av meg om mine problemer. Hun lot meg til og med sitte over tiden noen ganger da jeg hadde det ekstra tungt. Hjalp meg også med videre henvisninger og hjelp for å være vennlig. Nå har jeg det mye bedre bare noen måneder etterpå. Jeg anbefaler virkelig Kjersti til alle som trenger noen å prate med, så glad for at jeg vet at hun finnes "der ute".

star

Avvæpnende og trygg

Psykolog Kjersti Randers er en meget god behandler, når livet blir vanskelig. Med stø hånd, tålmodighet og faglig dyktighet hjelper hun deg å bearbeide vonde opplevelser og følelser på en avvæpnende og trygg måte. Man merker at hun bryr seg om sine pasienter. Og hun er veldig løsningsorientert.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"