× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Kjersti Randers

Kjersti Randers

star18 vurderinger
Født i 1971
+47 93493945
Oscarsgate 35 A, ringeklokke 208. Majorstuen/Frogner /Bislett 0258

Mer informasjon:

PSYKOLOGSPESIALIST SENTRALT I OSLO Jeg er psykologspesialist med lang og bred erfaring som har kontor sentralt på Frogner. Jeg jobber mye med traumerelaterte lidelser , men også med symptomer som nedstemthet, angst, selvbildevansker,utbrenthet m.m. Jeg kan også bidra hvis du er i behov av utredning av feks Adhd, Asperger eller Bipolar lidelse. Du trenger ikke henvisning, og jeg har fleksible åpningstider. For ytterligere informasjon : psykologspesialistkjerstiranders.no Du kan sende mail for å bestille time: kjranders@gmail.com. Jeg besvarer henvendelser så raskt jeg kan og senest inne 48 timer.

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Kjersti Randers

star

Dyktig psykolog

Dyktig, profesjonell, medmenneskelig og tillitsfull psykolog.

star

Uvurderlig hjelp

Sønnen vår fikk uvurderlig hjelp i en tøff periode av livet. Flink, oppriktig, engasjert og samvittighetsfull

star

Empatisk veileder

Da jeg gikk gjennom en kritisk og kaotisk periode av livet, var psykolog Kjersti Randers sin innsats avgjørende. Hennes evne til å leve seg inn i mine utfordringer og hjelpe meg til å sortere og sette ord på tankene fikk meg gjennom perioden som en sterkere person. Anbefaler henne på det varmeste.

star

Engasjert og dyktig.

Kjersti Randers er en svært dyktig psykolog som hjalp meg gjennom en vanskelig tid med bl.a. selvskading og selvmordstanker og med diagnosen PTSD. Jeg ble møtt med et engasjement og en interesse som jeg ikke hadde opplevd hos tidligere psykologer, som gjorde det lettere å åpne meg for henne. Plutselig var det noen som så meg, og som tok meg på alvor. Hun ga meg verktøyene jeg manglet, og jeg opplevde henne som medmenneskelig, ærlig, ydmyk og med høy faglig kunnskap. Hun hjalp meg å se årsakssammenhenger, samt å se ting fra perspektiv, og å bryte ut av «fastlåste» tankeganger. Jeg måtte jobbe mye med meg selv, men Kjersti gikk veien sammen med meg. Jeg opplevde at hun hadde troen på at jeg kunne bli frisk, da jeg selv ikke hadde det. Jeg har gått fra å leve et ensomt, destruktivt og lite fungerende liv fylt av angst og vonde tanker, til å ha fått tilbake livsgnisten og et liv i samboerskap, med barn og utdannelse. Jeg kan anbefale Kjersti på det varmeste.

star

Varm og flink

Etter en kort periode med panikkangst og depresjon ble jeg tipset om å oppsøke Kjersti. Jeg kjenner meg igjen i alt som er skrevet om henne på denne siden. Hun virker genuint investert i dem hun behandler og er ekstremt varm og omsorgsfull samtidig som hun utfordrer deg på de riktige tingene. Vannvittig imponerende hvordan hun tar seg tid til å for eksempel sende meldinger og høre hvordan det står til i hverdagen. En liten gest som gjør at man føler seg ekstra ivaretatt. Kan varmt anbefale Kjersti!

star

Flink og tillitsvekkende psykolog

Utredet meg for bipolar lidelse og henviste meg til psykiater sånn at jeg kunne begynne med riktige medisiner

star

Beste psykologen jeg har hatt noen gang!! Anbefales på det varmeste.

Jeg kontaktet Kjersti i forbindelse med at jeg fikk panikkangst i vår, og jeg får ikke skrytt nok av hjelpen jeg har fått! Vanskelig å beskrive kort, men hun var varm, trygg og ærlig, samtidig følte jeg at hun var oppriktig opptatt av meg om mine problemer. Hun lot meg til og med sitte over tiden noen ganger da jeg hadde det ekstra tungt. Hjalp meg også med videre henvisninger og hjelp for å være vennlig. Nå har jeg det mye bedre bare noen måneder etterpå. Jeg anbefaler virkelig Kjersti til alle som trenger noen å prate med, så glad for at jeg vet at hun finnes "der ute".

star

Avvæpnende og trygg

Psykolog Kjersti Randers er en meget god behandler, når livet blir vanskelig. Med stø hånd, tålmodighet og faglig dyktighet hjelper hun deg å bearbeide vonde opplevelser og følelser på en avvæpnende og trygg måte. Man merker at hun bryr seg om sine pasienter. Og hun er veldig løsningsorientert.
star

Varm og dyktig psykolog

Kjersti Randers hjalp meg da jeg endelig tok mot til meg å søke hjelp på nytt etter forsøk hos noen andre behandlere jeg ikke fikk kjemi med. Kjersti hadde innlevelse og virket oppriktig engasjert. Hjalp meg til å slappe av i samtale noe som er vanskelig for meg. Synes hun virket svært faglig dyktig. Anbefaler henne virkelig.
star

Oslos beste livbøye

Hos Kjersti er det alltid en varm og trygg atmosfære å komme til. Hun lytter oppriktig og fremstår med høy faglig kunnskap. Jeg kjenner meg igjen i alt som er skrevet om henne. Hennes varme, empatiske og jordnære personlighet gjør det enkelt å åpne seg opp til. Hennes rolige vesen og tålmodighet er tillitsvekkende. Hun har hjulpet meg sette ord på vanskelige, kaotiske situasjoner. Bare etter et halvt år med traumebehandling for familievold og mobbing, har hun også støttet meg gjennom depresjon, og i utredning og behandling for diagnosen ADHD. Det har betydd utrolig mye. Hun gir meg veldig gode råd og veiledning, samt hjelper meg med anbefalinger og henvisninger. I dag ser livet allerede lysere ut og er i prosessen med å elske meg selv. Hun er den beste psykologen jeg har gått til. Vil anbefaler henne på det sterkeste!
star

Dyktig psykolog

Jeg opplever Kjersti som en psykolog som virkelig brenner for faget sitt og er utrolig dyktig! Hun er en varm person som gjør at man virkelig føler seg trygg og sett. På den tiden jeg har gått hos henne føler jeg at jeg har hatt en veldig god utvikling i forhold til mine utfordringer. Hun er tilstede, interessert, fleksibel og veldig løsningsorientert. Jeg har fått veldig mye positivt ut av å gå til henne. Anbefales på det sterkeste!
star

Anbefaling

Vil gjerne anbefale Kjersti. Viktig for meg i en krise å få komme raskt til samtale. Og mulig å tilpasse i fht timeplan. Grundig og tok godt imot komplisert tematikk. Sørget for å forstå mye av det totale bildet. Jobbet med traumer, betydelig uro/angst. Ikke dømmende holdning på valg var også viktig for meg.
star

Anbefales!

Kjersti Randers anbefaler jeg på det sterkeste!
star

Snill psykolog

Snill og flink psykolog som du føler vil det beste for deg og skjønner hva man strever med.
star

Anbefales på det varmeste!

Kjersti er en svært omsorgsfull, ydmyk og veldig faglig dyktig psykolog, som det er enkelt å prate med. Hun hjalp meg med å se forklaringer og perspektiver jeg aldri selv hadde tenkt på, og sørget for at jeg fikk rask og god oppfølging hos andre helseprofesjoner etter hennes grundige utredning. Man får virkelig følelsen av at hun er opptatt av at akkurat du skal ha det best mulig, og det hadde enorm betydning for meg som pasient! Har også inntrykk av at hun har stor respekt for den økonomiske belastningen privathelsetjenester innebærer, og har aldri opplevd noe "timebestillingspress" e.l. Hun har hele veien informert om mulighetene for henvisning til offentlige tjenester, slik at jeg selv kunne ta et informert behandlingsvalg. Og jeg ville helt klart valgt Kjersti igjen! Ønsker virkelig å anbefale Psykologspesialist Kjersti Randers på det varmeste!
star

Profesjonell, dyktig og tillitsfull

Kjersti er et varmt og tillitsfullt menneske som følger både pasienter og pårørende tett. Etter å ha møtt mange hindringer i det offentlige fikk vi og vår datter uvurdelig hjelp og støtte med å få gjennomført hennes ADHD-utredning. Våre varmeste anbefalinger.
star

Varm, trygg og klok psykolog

Kjersti var uvurderlig i behandling av depresjon. Med sitt varme vesen lyttet, anerkjente og trygget hun, og bidro med gode tips og viktig kunnskap. Anbefales på det varmeste.
star

Hjalp meg da jeg lå nede for telleing

Kjersti er en klok varm og kunnskapsrik psykolog, som var ga meg uvurderlig støtte til å håndtere en livskrise. Anbefaler henne på det sterkeste.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"