× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Bjørnar Haara

Bjørnar Haara

star8 vurderinger
Født i 1989
+4741588105
Internettbasert Terapi Internett Online

Mer informasjon:

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Bjørnar Haara

star

Anbefaler Bjørnar Haara

Jeg har opplevd Bjørnar Haara som lyttende og empatisk psykolog, med en genuin interesse for den enkelte og for å hjelpe på best mulige måte. Han er fleksibel i metode og tilnærming, for å finne det som møter den enkelte. Han er åpen for å lære og å utvikle seg som psykolog. Han er tilgjengelig og enkel å kommunisere med.Nettbasert terapi har fungert overraskende godt og gjør behandlingen veldig tilgjengelig og tidseffektiv.https://onlinepsykologene.no/om-onlinepsykologene/bjornar-haara/

star

Dyktig og empatisk

Jeg er meget fornøyd med Bjørnar Haara. Han er dyktig i faget og skaper en god trygghet. Det at timene foregår på nett (Onlinepsykologene) gjør det enkelt og lett tilgjengelig. Han er lyttende, oppmerksom, forståelsesfull og kommer med gode råd. Jeg anbefaler Bjørnar Haara og Onlinepsykologene på det sterkeste.

star

Trygg og kunnskapsrik

Jeg opplever at Bjørnar er fantastisk flink. Og at det er som innvendig balsam å ha en samtaletime med ham. God på å støtte og jobbe med det som dukker opp under samtalen og å gi feedback som hjelper. Anbefales på det varmeste. Og det har jeg gjort, og 2 av mine venner har og hatt timer med ham og begge er superfornøyde, da de og har opplevd å bli møtt og støttet og får nye veldig matnyttig innsikter som har vært verdifulle for dem, og som har hjulpet dem

star

Betryggende og støttende

Opplever Bjørnar som svært betryggende og støttende i vanskelige situasjoner. Han er dyktig på å reflektere som gjør at det blir lettere å se flere sider av samme sak. Han er rolig og betryggende som gjør det lettere å åpne seg. Han virker oppriktig interessert i pasientens beste og er alltid enkel å få kontakt med.

star

Empatisk og forståelsesfull psykolog

Jeg har gått i korttids psykodynamisk terapi hos Bjørnar Haara for problematikk knyttet til tilbakevendende depresjon og har hatt et enormt utbytte av det.Bjørnar er en psykolog jeg opplevde det som lett og behagelig å samarbeide med, gav meg trygghet og støtte til å kunne tørre å gå litt mer i dybden og ta tak i uhensiktsmessige mønstre. Han er varm, empatisk og har stort rom for det som er vanskelig og vondt.Bjørnar er også meget fleksibel og har ledig plass, noe som gjorde det mulig for meg å flere timer over et kortere tidspunkt, som jeg hadde et godt utbytte av.

star

Følte meg sett og forstått

Jeg opplevde at Bjørnar Haara var en aktiv og god lytter, som hjalp meg med å sette ord på ting som jeg selv ikke klarte. Jeg fikk mot til å spille på lag med meg selv i situasjoner og relasjoner jeg følte meg presset i. Han var alltid lett tilgjengelig, og føltes som en lun og god hånd i en vanskelig tid.

star

Forståelsesfull og dyktig

Det var mitt første møte med en psykolog. Bjørnar er forståelsesfull, dyktig og ekstremt empatisk. Noe, som vil hjelpe deg på veien videre i ditt liv. Han lytter og hjelper deg underveis med å finne svar på det du trenger. Du styrer samtalene i ditt eget tempo. Jeg kan på det sterkeste anbefale Bjørnar Haara

star

Empatisk, Forståelsesfull og Dyktig

Bjørnar er helt eksepsjonelt god til å se deg som pasient. Han gir en trygghet, ro og forståelse som gjør at alt man bærer på kommer til overflaten. Jeg kjenner en enorm følelse av lettelse, ro og mestring etter hver time. Selv om jeg aldri vet hva jeg egentlig vil si, eller vil gå gjennom før timene så finner jeg det alltid ut på starten av hver samtale med Bjørnar. Kunnskapen og empatien han møter deg med kan ikke leses i bøker eller finnes noen andre steder. Bjørnar er en helt enestående psykolog, og jeg er så takknemlig for at jeg kan gå i terapi hos ham.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"